Proefles, inschrijven & verlengen

Proefles

Ben je op zoek naar een proefles freerunning? Dat kan bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Je mag ook altijd iemand meenemen om samen een proefles te volgen. Wij geven les op verschillende locaties, stuur ons een mailtje met op welke locatie, dag en tijdstip jij een proefles wil komen volgen en wij plannen je proefles in! Informatie en lesroosters van de locaties kan je hier vinden. Mailen kan naar info@twistedfreerunning.nl

Inschrijven

Als de proefles is bevallen, kun je je inschrijven, dit is per locatie verschillend. Vragen over het inschrijven? Neem dan contact met ons op. Bij de locatie Rosmalen/Den Bosch & Boxmeer kan je een lidmaatschap aanschaffen in de freerunning abonnement store. De betaling hiervan moet voor aanvang van de eerste les bij ons binnen zijn. Bij onze andere locaties loopt de inschrijving via de vereniging met wie we samenwerken. Dit leggen we uit na de proefles.

Verlengen

Bij de meeste locaties gaat verlengen automatisch, behalve bij locatie Boxneer en Den Bosch/Rosmalen, wij sturen u een mail met verzoek tot verlenging. Ook verlengen kan bij de freerunning abonnement store.