Kinderfeestjes

Naast workshops en vaste trainingen, kan freerunning ook ingezet worden voor een kinderfeestje. Denk hierbij aan een kennismakingsles waarbij er uitdaging is voor iedereen, maar ook toegankelijkheid voor de jongere kinderen. Een freerunning kinderfeestje is al mogelijk vanaf 5 jaar oud! Een kinderfeestje freerunning is ook mogelijk als er jonge en oudere kinderen bij elkaar zitten, bijvoorbeeld als een broer(tje) of zus(je) ook mee wil doen. We gaan aan de slag met de Parkour-rol / Freerunning-rol, Precision sprongen, Vaults en een Wallflip!

Kinderfeestje

Wat is er nodig?
U kunt een gymzaal bij u in de buurt huren, hierdoor hoeft u namelijk niet te reizen met de kinderen. Deze kunt u huren via de gemeente waar u woont en doorgaans zijn deze gymzalen niet duur. Let op onderstaande materialen die nodig zijn voor een kinderfeestje Freerunning.

Voor een kinderfeestje met 10 deelnemers zijn de volgende materialen nodig:

-2 of 3 dikke matten
-2 of 3 gymkasten
-4 of meer banken

Voor een kinderfeestje met meer dan 10 deelnemers zijn de volgende materialen nodig:

-3 dikke matten
-3 gymkasten
-6 of meer banken

Wat zijn de kosten?
Voor de kosten van een kinderfeestje Freerunning, kunt u het beste kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Langer is natuurlijk altijd mogelijk en neem daarvoor even contact op. Voor jonge kinderen tot 6 jaar is een uur het meest geschikt. Zijn ze tussen de 6 en 8 jaar dan volstaat een 1,5 uur. Zijn de kinderen ouder dan 8 jaar, dan kunt u kiezen uit 1,5 of 2 uur. De kosten voor een kinderfeestje Freerunning zijn als volgt.

-1 uur á €75,- exclusief reiskosten vanuit Nijmegen €0,19 per km
-1,5 uur á €110,- exclusief reiskosten vanuit Nijmegen €0,19 per km
-2 uur á €145,- exclusief reiskosten vanuit Nijmegen €0,19 per km